Ustvarjalne in jezikovne delavnice za otroke

Rusko kulturo, jezik in tradicije bi radi približali vsem vam, ki si jo želite spoznati, ne glede na starost.

Zato vas društvo Samovar vabi, da se nam s svojim otrokom pridružite na otroških delavnicah pri spoznavanju Rusije ter drugih narodov in držav sveta! Za vas in vaše otroke pripravljamo nadvse zanimive dogodivščine - ustvarjalne, kulturne in jezikovne delavnice.

Na ruskih delavnicah za otroke se bomo pod strokovnim vodstvom učiteljev in animatorjev zabavali, risali, peli, brali ruske pravljice, izvedeli zanimivosti o junakih ruskih risank ter se spotoma naučili nekaj prvih preprostih besedic v ruščini in drugih tujih jezikih.

Pridite na naše otroške delavnice in pripeljite s sabo vašega otroka!
Več otrok - več veselja in zabave! Vabljeni!

Glede informacij o pričetku in programu aktualnih otroških delavnic spremljajte naše novičke. Prijavite se na e-novičke društva Samovar, da boste pravočasno obveščeni o vseh dogodkih za otroke, ki jih izvajamo v društvu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.