Vabimo na delavnico ruščine v Maribor!

Vabimo na delavnico ruščine v Maribor!

24.09.2014

Vabimo vas, da se nam pridružite 26. septembra v Mariboru, kjer smo skupaj z našim partnerjem, jezikovnim centrom DOBA, pripravili rusko obarvan kulturni dogodek ob Evropskem dnevu jezikov!

Preživeli bomo čas na predstavitvi ruskih kulturnih tradicij in brezplačni delavnici ruskega jezika.

Spoznali bomo rusko kulturo in se naučili nekaj zanimivih osnovnih ruskih fraz za vsakodnevno uporabo. 

Ruska delavnica je namenjena vam, ki se zanimate za učenje ruskega jezika, želite izvedeti več o rusko govorečih državah in kulturi.

Predstavili vam bomo tudi možnost opravljanja mednarodnega izpita iz ruščine TORFL in možnost zanimivega potovanja v Rusijo.

Kje? jezikovni center DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor
Kdaj? 26. septembra 2014, ob 17.00 uri

Poleg ruske delavnice se bodo odvijali jezikovne delavnice za otroke: na Evropski dan jezikov se bodo otroci od 4. do 8. leta preko igre, pesmi, gibanja in ustvarjanja jezikali v nemščini in angleščini.

• v nemškem jeziku na temo Willkommen, Herbst!

• v angleščini na temo Welcome, Autumn

Če še niste vedeli:
na pobudo Sveta Evrope vse od leta 2001 vsako leto 26. septembra praznujemo evropski dan jezikov. Po vsej Evropi se 800 milijonov Evropejcev, ki živijo v državah članicah Sveta Evrope, spodbuja k učenju več tujih jezikov, v šoli ali izven nje. Svet Evrope po vsej Evropi spodbuja večjezičnost v prepričanju, da jezikovna raznolikost državljanov Evrope predstavlja pomembno orodje za doseganje boljšega medkulturnega razumevanja in dilaoga, hkrati pa predstavlja eno od bistvenih sestavin bogate kulturne dediščine Evrope.

Se vidimo v Mariboru!
Za več informacij o dogodku pokličite na t.: 031 662 073 ali nam pišite na e-mail.


Že 1. oktobra pričnemo z izvedbo tečajev ruskega jezika.
Izberite si svoj tečaj ruščine:
Cenik, urnik in prijavnica na tečaj ruščine
 
prijava na ruski casopis
Prijavite se na
e-novičke Ruskega ekspresa- bodite pravočasno obveščeni o tečajih ruskega jezika, akcijah, potovanjih na tečaj ruščine v Rusijo, nagradnih igrah in zanimivih dogodkih v naši jezikovni šoli!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.