Vabimo! Rusija v slikah - potopisno predavanje

Vabimo! Rusija v slikah - potopisno predavanje

27.02.2015

Spoštovani ljubitelji ruskega jezika in kulture!
Vabimo vas, da pobliže spoznate Rusijo!

Bi radi izvedeli, kakšna je država Rusija, katere lepote skrivajo ruska mesta in kako je potovati v to prostrano deželo raznolikosti?

Želite spoznati največjo skrivnost ruskih babušk, na lastne oči se prepričati o lepoti bogato okrašenega posodja, ki je v starih časih krasilo mize ruskih carjev? Vse to in še več boste izvedeli, ko pridete na rusko obarvani večer!

Predstavili vam bomo barvite ruske babuške matrjoške in še nekaj ročno izdelanih avtentičnih ruskih spominkov in knjig o Rusiji in ruski kulturi.
Vse boste imeli možnost ogledati in tudi kupiti po posebnih cenah.

Vabljeni v sredo, 4. marca, v ljubljansko knjižnico Bežigrad na kulturno - potopisni večer o potovanju v Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg. O ruski kulturi, tradicijah in zanimivih dogodivščinah na potovanju po svoji domovini Rusiji bo v besedi in slikah pripovedovala direktorica Ruskega ekspresa.

Rusija, največja država sveta, prostrana dežela nasprotij, zibelka kulture in bogate zgodovine, naravnih in kulturnih znamenitosti. Potovanje v Rusijo je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Slike pa povedo več kot 1000 besed, zato vas vabimo, da se nam pridružite na rusko obarvanem potopisnem večeru Rusija v besedi in slikah!

Kje? Knjižnica Bežigrad, Einspielerjeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Kdaj? Sreda, 4. marec, ob 18:00 uri do cca 20.00 ure
Kaj? Kulturno - potopisni večer Rusija v besedi in slikah. O ruski kulturi, čarih in lepotah svoje domovine bo pripovedovala direktorica Ruskega ekspresa ga. Olga.
Vstop prost! Potrebna je le obvezna predhodna prijava zaradi omejenega števila razpoložljivih sedežev in priprave gradiva!

P.S. Na potopisnem večeru pripravljamo nagradno žrebanje s privlačnimi nagradami! Morda se bo sreča nasmehnila ravno vam! :)))

Komu je kulturno -potopisni večer Rusija v besedi in sliki namenjen?
Vsem, ki vas zanima Rusija, ruska kultura in zgodovina ter bodočim popotnikom, ki bi si želeli letos skupaj z nami potovati v Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg.
V Rusijo potujemo 17. julija in 4. avgusta!

Pridružite se nam na dogodku Rusija v besedi in slikah! Za več informacij o srečanju in programu potovanja v Rusijo nas lahko pokličite na tel. štev.: 031 662 073 ali pišite na naš e-mail.
 

prijava na ruski casopis
Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novičke jezikovne šole Ruski  ekspres- bodite pravočasno obveščeni o aktualnih tečajih ruščine, zanimivih dogodkih v naši jezikovni šoli in potovanjih v Rusijo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.