Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg 2015

Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg 2015

26.02.2015

Spoštovani ljubitelji Rusije, ruske kulture, umetnosti in zgodovine!

Vabimo vas na edinstveno potovanje v Rusijo!

Po uspešno izpeljanih potovanjih Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega v letu 2014, smo se odločili, da ponovimo našo avtorsko uspešnico tudi v letu 2015!

Vabimo vas, da se nam na potovanju v Rusijo Aleksandra Puškina in Fjodora Dostojevskega pridružite tudi vi! V Rusijo potujemo 17. julija, sledi potovanje Rusija: Moskva in Sankt Peterburg 4. avgusta 2015.

Potovanje po Rusiji predstavlja doživetje bogate ruske zgodovine, neponovljive kulture in naravnih lepot, v katerih se na presenetljiv način prepletajo stara ruska kultura in sodobni vplivi.

Skrivnostna in samobitna Rusija je že od nekdaj privabljala številne turiste. V Rusiji si nedvomno lahko ogledate marsikaj. Mi pa strokovno in kompetentno predstavimo glavne zanimivosti Rusije, poskrbimo za vaše udobje ter v vas prebudimo zanimanje za edinstveno deželo Rusijo, ki je tudi naša domovina.

Potovanja z Ruskim ekspresom vam bodo omogočila, da spoznate pravo dušo Rusije, ta pa bo v vas gotovo vzbudila tako iskreno zanimanje kot tudi spoštovanje.

Več o programu potovanje Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega najdete na spletni strani Rusija.si

P.S. Ne spreglejte!

Bi radi izvedeli, kakšna je sodobna Rusija, katere kulturne lepote skrivajo ruska mesta ter kako je potovati v to prostrano deželo? Vabljeni v knjižnico Bežigrad v Ljubljani v sredo, 4. marca, ob 18.00 uri na kulturno-potopisni večer Rusija v besedi in sliki. O ruski kulturi, tradicijah, skrnivnostih in zanimivih dogodivščinah na potovanju po svoji domovini Rusiji bo v besedi in slikah pripovedovala ga. Olga, direktorica Ruskega ekspresa. Vabljeni!

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo!
Za več informacij o programu potovanja v Rusijo "Literarni Sankt Peterburg -Moskva" nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Pravijo, da dober glas seže v deveto vas :)
Nekaj vtisov potnikov, ki so z nami potovali v Rusijo:

Spoštovana gospa Olga! Misli so mi še vedno v Rusiji. Moja želja je ponovno obiskati obe mesti: Moskvo in St. Petersburg in videti še kaj. Za zgodbo, ki ste jo spletli z ljubeznijo, da bi mi čim bolje spoznali zgodovino in vašo domovino Rusijo, se vam iskreno zahvaljujem. Tako zmore le z empatijo obdarjena oseba, ki ljubi svojo domovino. To ste vi, gospa Kupljenik. Hvala za vse nepozabne vtise in pravkar prejete fotografije s potovanja. Morebiti se mi bo uresničila želja, še kdaj potovati prav z vami. Vse dobro vam želim,
Lidija Muller

*****
Spoštovana gospa Olga! Oglašam se z vtisi o potovanju v Rusijo. Čeprav je potovanje v Rusijo trajalo le šest dni, me je izjemno obogatilo. Nepozabna je zanosna razlaga ruskih vodnikov o življenju Dostojevskega in Puškina, pa seveda čar obeh ruskih prestolnic. Rusija je dežela z bogato kulturo, ki jo Rusi posebej cenijo in so nanjo ponosni. Vodenje s strani Ruskega ekspresa je bilo odlično, vzdušje na potovanju pa zelo prijetno. K temu ste Vi kot Rusinja prispevali odločilen delež. Spet bi se odločil za potovanje z Vami. Zahvaljujem se Vam za odlično organizacijo potovanja in vas lepo pozdravljam.
Borut Namestnik

*****
Draga ga. Olga, o našem potovanju v Rusijo in organizaciji le-tega vse najlepše! Poleg čudovitega St. Peterburga s svojo enkratno arhitekturo, veličastnimi cerkvami in muzejem Ermitaž, me je najbolj navdušil spoštljiv odnos vaših sonarodnjakov do bogate zapuščine carske Rusije. Pa seveda ruski temperament (folklorni ruski večer) s ponosno držo ruskih plesalcev. V Moskvi so me navdušili Kremelj in pisane cerkve s čebulastimi stolpi in ikonostasi. Tudi oba hotela z udobnimi sobami in lepim razgledom sta mi bila všeč. Želim vam veliko poslovnih in potovalnih uspehov,
Jasna Džuhur

*****
Spoštovana gospa Olga! Rada bi se Vam zahvalila za bogato, odlično organizirano in zelo poučno potovanje v Rusijo. Ostalo nama bo v lepem spominu. Želiva Vam še naprej uspešno delo na področju promocije ruske kulture in jezika.
Irena in Andrej Planinšek

*****
Spoštovana ga. Olga, za nami je res prijetno potovanje v Moskvo in Sankt Peterburg. Za celoten izlet v Rusijo lahko rečem, da je bil izvrsten. Posebej bi pohvalila očitno skrbno načrtovanje vsega, to je hotelov, prehrane in predvsem ogledov ruskih znamenitosti. Res hvala za odlično organizacijo potovanja in prijetno druženje, za občutek varnosti in za vse ruske lepote, ki so kot del vaše ruske kulture postale tudi del najine razgledanosti.
Vse dobro,
Mojca in Zvone

Več o programu potovanje Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega najdete na spletni strani Rusija.si

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo!
Za več informacij o programu potovanja v Rusijo "Literarni Sankt Peterburg -Moskva" nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.