Večeri ruske kulture
Večeri ruske kulture
Bi radi pobliže spoznali Rusijo, njene bogate tradicije in kulturo ter se spotoma naučili nekaj uporabnih fraz v ruskem jeziku? Vabljeni v društvo medkulturnega dialoga SAMOVAR!
 
 

Novice društva

 
Razvrsti po:
 
 • Rojstni dan ruskega pesnika Aleksandra Puškina

  05.06.2013

  6. junija praznujemo rojstni dan velikega ruskega pesnika Aleksandra Sergejeviča Puškina - avtorja, ki ga občuduje ves svet. In ki je postavil temelje ruski literarni dediščini, saj je do tedaj za ruski jezik veljalo mnenje, da je neprimeren za literarno ustvarjanje. Aleksander Puškin je bil izredno ploden pisec, poln vneme in optimizma, ki je dobro razumel tisočere obraze v značaju ruskega človeka.
  Več o ...
   
 • Poletni tečaj ruščine

  03.06.2013

  Preživite poletje aktivno in koristno! Jezikovna šola za ruščino Ruski ekspres in društvo Samovar vabita na poletni tečaj ruščine, kjer se bo začelo vaše spoznavanje ruskega jezika in kulture Rusije. Majhne skupine - sproščeno učenje in posebne cene za člane našega društva.
  Več o ...
   
 • Vabimo na sejem Informativa 2013!

  25.01.2013

  Vabimo vas, da obiščite vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja INFORMATIVA '13, kjer boste našli tudi razstavni prostor jezikovne šole Ruski ekspres.
  Več o ...
   
 • Vabljeni na tečaj ruskega jezika

  20.01.2013

  Vabljeni k vpisu v pomladanski semester tečajev ruščine s pričetkom 4. marca 2013.
  Več o ...
   
 • Po sledeh mame Rusije do novih priložnosti

  12.10.2012

  Ruski ekspres ni le jezikovna šola in prevajalska agencija. Ne le poslovnežem, ki imajo opravka z Rusijo in Rusi, temveč celotni slovenski javnosti približuje Rusijo, ruski jezik in kulturo.
  Več o ...
   
 • Ruska ulica v Ljubljani - tam je bil tudi Samovar

  29.09.2012

  Dragi prijatelji Rusije! Zahvaljuemo se vam za obisk jezikovne šole Ruski ekspres in društva Samovar v Ljubljani, ki je za en dan postal Ruska ulica. Vreme je bilo nam naklonjeno, smeha in dobre volje nam ni manjkalo.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.