Vabljeni v društvo Samovar!

Delovanje društva medkulturnega dialoga Samovar temelji na ljubezni do maternega jezika - ruščine in bogate ruske kulture, ki nas spremlja že od malih nog in katero bi  radi delili tudi z vami. Ljubezen do Rusije dopolnjujemo z odprtostjo do drugih kultur in s sprejemanjem večkulturnosti kot sodobnega načina življenja.

Vabimo vas, da postanite član društva Samovar ter soustvarjajte skupaj z nami, se udeležujte filmskih, literarnih  in kulturnih večerov, ki jih izvajamo z namenom druženja, spoznavanja kulturne dediščine Slovenije in Rusije in s tem bolj aktivnega vključevanja v evropsko večkulturno okolje.

 
 
 

Kaj pravijo udeleženci naših kulturnih prireditev?

"Ruski kulturni večer je bil zanimiv, pester in dinamičen. K svojemu obstoječemu poznavanju Rusije sem dodala še en lep kamenček."
Andreja P.

"Ruski večer je bil idejno dobro zasnovan in odlično izpeljan. Kar tako naprej!"
Tončka B.

"Odlično! Naredil sem prve korake v spoznavanju Rusije in ruskega jezika ter kulture."
Zlatan R.

"Ruski večer mi je bil zelo všeč. Izvedela sem veliko zanimivosti o ruskih kulturnih tradicijah. Najbolj mi je bila všeč ruska delavnica. Udeležbo na vašem ruskem večeru bom priporočila vsem svojim prijateljem."
Sanja B.

"Spoštovana gospa Olga! Zahvaljujem se vam za današnje e-novičke, za recept ruske jedi, ki ga bomo preizkusili, še posebno pa hvala za lepo rusko pesem. Uživam v ruski poeziji, jemljem jo kot zdravilo. Tudi Lermontov je poleg Puškina, Jesenina, Feta med meni dragimi pisci. Večkrat, ko si vzamem nekaj časa za sebe, skočim na vašo stran in če ne drugega, si ogledam kakšno rusko oddajo. Zahvaljujem se vam za vse lepe in zanimive prispevke, ki mi jih pošiljate."
Branka R.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.