Kje se nahajamo?

Kako do nas?
Vabimo vas, da se nam pridružite na kulturnih prireditvah, ki jih organiziramo v prostorih društva na Proletarski c. 4.  v Ljubljani. Nahajamo se v eni od najbolj zelenih sosesk Ljubljane – v Mostah, prostore imamo v IV. nadstropju Poslovnega centra Moste. Za lažjo orientacijo: nasproti se nahaja občina Moste-Polje, pred nami - tržnica Moste, Nova Ljubljanska banka, zraven pa knjižnica Jožeta Mazovca.

Če boste prišli z avtom
Naj vas ne skrbi preveč  za prost parkirni prostor, če boste k nam prišli z avtom. V bližini Imamo dovolj brezplačnih parkirnih prostorov!  Najlažje prostor boste dobili na parkirišču pri trgovini Mercator (še posebej v popoldanskih in večernih urah) ali v sosednjih ulicah, samo malo poglejte naokoli. No, včasih pa je le potrebno narediti kakšen manjši krog.

Lahko pridete tudi z avtobusom
Nahajamo v središču avtobusnih povezav. K nam lahko pridete z avtobusom št. 2, 9, 11, 20 in 25, izstopiti morate na postajališču Tržnica Moste.

In ste že tukaj – na postajališču poglejte naravnost pred seboj (če ste se pripeljali iz smeri Center).
Zagledali boste 5 nadstropno rdečo opečnato stavbo z rumeno streho. Spodaj v stavbi je trgovina Mercator, z drugi strani pa je vhod v poslovni del, kjer se nahajamo mi.

V četrtem nadstropju te stavbe se nahajaja naše kulturno društvo.

Potrebujete pomoč?
Če se ne znajdete najbolje, nas lahko pokličete na številki 01 546 54 56 ali 031 662073. Pomagali vam bomo z napotki, kako nas lažje najdete.

Se vidimo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.