Potovanja v Rusijo: spoznavanje ruske kulture, tradicij, kulinarike in jezika!

Potovanja v Rusijo: spoznavanje ruske kulture, tradicij, kulinarike in jezika!

Dragi poznavalci Rusije, ljubitelji ruske kulture, tradicij in jezika!

Vabimo vas, da se nam pridružite na zanimivih in polnih prijetnih doživetij potovanjih po veliki državi Rusiji! 

Za vse ljubitelje ruskega jezika in ruske kulture pripravljamo edinstvena kulturna, doživljajska in jezikovna potovanja ter strokovne ekskurzije v Moskvo in drugo največje rusko mesto Sankt Peterburg

Vabimo, da se nam pridružite na vsakoletnem  potovanju v Rusijo po programu Rusija: Moskva in Sankt Peterburg. Potovanje v Rusijo po tem programu je poželo velik uspeh med našimi potniki, zato smo se odločili za ponovitev naše avtorske uspešnice!

Potujmo v Rusijo skupaj z našim partnerjem in organizatorjem potovanj v Rusijo, potovalno agencijo, ki je specializirana za organizacijo potovanj v Rusijo, Ruski ekspres!

Bi tudi vas zanimalo zanimivo potovanje v Rusijo z bogatim programom in v spremstvu naravne govorke ruščine?
Za več informacij nas brez zadržkov pokličite na tel. štev.: 031 662 073 in 01 546 54 56 ali obiščite našo spletno stran Zanimiva potovanja v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg

Obiščite našo rusko obarvano spletno stran: www.Rusija.si, zanimiva potovanja v Rusijo

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.