Ruska kultura in tradicije

Dragi poznavalci Rusije, ljubitelji ruske kulture in ruskega jezika!
Za vas pripravljamo zanimive članke in prispevke s predvsem rusko tematiko: o ruskih tradicijah, praznikih in bogati ruski kulturi. Čaka vas zanimivo branje o neprecenljivi ruski kulturni dediščini.  

Društvo medkulturnega dialoga Samovar vam želi prijetno branje!
Imate tudi vi kaj povedati našim bralcem in obiskovalcem spletni strani društva Samovar? Veseli bomo, če nam boste pošiljali svoje članke, novice ali kratke novičke, (foto) reportaže z vaših potovanj po Rusiji, Ukrajini, Belorusiji in drugih republikah bivše Sovjetske zveze, zanimivih dogodkih iz vaših domačih krajev v Sloveniji, ki so karkoli povezani z Rusijo, rusko kulturo ali jezikom.

Za pisanje prispevkov ne rabite biti profesionalni novinar. Pomembno je, da vsebina vašega članka ali novice bo zanimiva za naše spletne obiskovalce.

Vaše novice in novičke, reportaže, fotografije in prispevke pričakujemo na naš e-mail.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.