Učenje ruskega jezika

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnicah in tečajih ruskega jezika, ki jih izvajamo za člane društva Samovar in vse ljubitelje ruskega jezika.

K sproščenemu spoznavanju in učenju ruščine vabimo odrasle, mladino in otroke s starši – za vsakega se najde ustrezna oblika tečaja ali ustvarjalne delavnice. Zagotovo boste med njimi našli tako, ki vam je pisana na kožo.

Izbirate lahko med intenzivnimi tečaji ruščine, sproščenim učenjem ruskega jezika za seniorje ali ustvarjalnimi in zabavnimi uricami za otroke.

Na ruskih učnih uricah v društvu Samovar se bomo pogovarjali o vsem, kar vas zanima - od možnosti sodelovanja z Rusko federacijo na različnih področjih, potovanj v veliko državo do neštetih radosti, ki jih ponuja prelepa država Rusija.

Na tečajih ruščine boste spoznali uporabne fraze, ki vam pridejo prav na potovanjih po ruskih mestih, nadgradili besedni zaklad za nemoten dialog v ruskem jeziku ter se družili in uživali v prijetnem klepetu ob skodelici ruskega čaja ali dišeče kavice!

Sproščenega druženja in ruskega čaja pa nam nikoli ne sme  zmanjkati – saj smo društvo medkulturnega dialoga Samovar!

Vabljeni k vpsiu v tečaje ruskega jezika! Organizator tečajev ruščine - naš partner, jezikovna šola Ruski ekspres.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.