Ruske delavnice za otroke

Rusko kulturo in tradicije bi radi približali vsem vam, ki si jo želite spoznati, ne glede na starost.

Zato vas društvo Samovar vabi, da se nam s svojim otrokom pridružite na otroških delavnicah pri spoznavanju Rusije ter drugih narodov in držav sveta! Za vas in vaše otroke pripravljamo nadvse zanimive dogodivščine - ustvarjalne, kulturne in jezikovne delavnice.

Na ruskih delavnicah se bomo pod strokovnim vodstvom učiteljev in animatorjev zabavali, risali, peli, brali pravljice, izvedeli zanimivosti o junakih ruskih risank ter se spotoma naučili nekaj preprostih besedic v ruščini in drugih tujih jezikih.

Pridite na naše otroške delavnice in pripeljite s sabo vašega otroka! Več otrok - več veselja in zabave!  Vabljeni!

Glede informacij o pričetku in programu aktualnih delavnic za otroke spremljajte naše novičke. Prijavite se na e-novičke društva Samovar, da boste pravočasno obveščeni o vseh dogodkih za otroke, ki jih izvajamo v našem kulturnem društvu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.